HTML

HiJack!BLOG

A zenekarral történő érdekes eseményekről, történésekről számolunk be ezen blog "hasábjain".

Friss topikok

  • harakiriorgia: dvd-n (2010.12.06. 21:43) Ön kielégít?
  • Ben Harper: @Ben Harper: fontos, pontosítok: jeti daraboló munkaeszköz. (2010.04.28. 03:27) Elmélkedések
  • hijackMate: Élményekkel mindig bővül az ember csak lustaság nálunk nagy úr! Ígérem beizzítom többi naplopót és... (2010.04.12. 22:38) HiJack! a Blogger

Linkblog

2010.06.02. 19:42 hijack

A történet dióhéjban

 A HiJack! 2009 júniusában látott munkához, Zsigmondnak már régi nagy álma volt, hogy dalai nagyzenekaros köntösbe öltözve penderüljenek ki a szinpadra, úgyhogy megpróbált egy ütőképes zenekart összerakni.Elkezdődött  nyáron a próbafolyamat, közben a saját zenekaraival mindenki járta az országot(Tamás:SohoMusicBand,Zsigmond:Szivós Zsigmond és a Válságstáb akusztik duó).

Időnk nagy részét a Nagyvárad téri próbateremben töltöttük és igen hamar  megszülettek az első közös gyerekek(nézz rám,mit várhatok még).A dalok nagy része akusztikus alapon nyugszik,rockos, poppos, modern, szövegcentrikus, ötvözve a 70 es évek Rock&Rolljával.

„A határidő inspiratív hatása”

Nagyban motiválta a zenekart, hogy szeptemberben már leköttetett az első buli az Old Man’s pubban, ami annyit jelentett, hogy onnantól az ívászat és jammelés melett már a munkára fektettük a hangsúlyt, onnantól  komoly tétje volt a dolognak. Abban az éveben még  10-15 koncertünk volt, a legnagyobb örömünkre nagy sikerrel és néhány helyen Hál’Isten sok sok ember előtt.

„A nagy lehetőség”

Az a megtiszteltetés ért minket, hogy a Miami Póker Club megszponzorálta első lemezünk felvételeit, amit még 2009 decemberében meg is kezdtünk Kecskeméten az Origó Studióban.(Akit érdekel a lemez(egyenlőre)csak nálunk vásárolható meg).

„Kezdjük Újra”

Idén összel egy több zenekaros nagyszabású lemezbemutató koncert lesz, m ajd ősszel országos turnéra indulunk, és reményeink szerint a rádiós és televíziós frekvenciákat is meghódítva, mínél nagyobb nyilvánosságot kap a banda.

„a kulisszák mögül”

A nyarat most munkával töltjük, Tamás barátunk egyéb elfoglaltságaI miatt kiszáll a zenekarból, úgyhogy az őszt már az új gitárossal KEZDJÜK ÚJRA.Első számú feledatunk most, hogy ugyanilyen, vagy még jobb legyen a HiJack!folyt köv...

Szólj hozzá!

Címkék: szexualitás szeretet kezdjük újra turné nagylemez hijack


A bejegyzés trackback címe:

https://hijack.blog.hu/api/trackback/id/tr652051660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása