HTML

HiJack!BLOG

A zenekarral történő érdekes eseményekről, történésekről számolunk be ezen blog "hasábjain".

Friss topikok

  • harakiriorgia: dvd-n (2010.12.06. 21:43) Ön kielégít?
  • Ben Harper: @Ben Harper: fontos, pontosítok: jeti daraboló munkaeszköz. (2010.04.28. 03:27) Elmélkedések
  • hijackMate: Élményekkel mindig bővül az ember csak lustaság nálunk nagy úr! Ígérem beizzítom többi naplopót és... (2010.04.12. 22:38) HiJack! a Blogger

Linkblog

2010.06.20. 15:37 hijackMate

Az újból régi, a régiből új...

 

Manapság hatalmas mértékkel terjednek a videók és szerintem sokunk belebotlott abba amibe már másik három helyről (https://www.youtube.com/watch?v=ItZyaOlrb7E&feature=related). Belőlem valahol pozitív dolgokat vált ki, hogy a legújabb "vicc" tárgya egy dobos! Szalacsi Sándorunkon és Árpádon röhögött -szó szerint- az egész ország! Ha végig gondoljuk idáig szinte az összes tömeges nézettségnek örvendő videónak még csak minimálisan sem volt mögöttes tartalma, és erre megjelenik egy következő, amin egy zenekar látható és az első pár őszinte röhögésnél beleégnekk a buta paraszt -tisztelet a...- tudatalattijába a kötő szavak: IDIÓTA,DEHÜLYE,...,VICCES,dobos,zenekar,élő,koncert,közönség,taps...  és már csak a kisbetűs rész miatt is megéri -hirdetni- .

 

Egy kis kitérő a végére,

nagyon rég látogattam meg kedvenc onlinezenehallgatósoldal-am (musicovery.com), és látván az R&B kategóriát rögtön kedvet kaptam egy kis muzsikához. Első sajnálatos hír hogy már van "Premium", ami alapjáraton is vonzza maga után a pénz szagát, és mi azt utáljuk főleg ha utoljára még ingyen vetted igénybe a teljes szolgáltatást.(Sebaj, rövid regisztra spanyol nyelven...) Végre végre R&B... IGEN... ?!... Sajnos az én zenei ízlésvilágom nem változott, ellenben ennek a kis "képecskének" (R&B) a mögöttes tartalma a mai zene világában úgy néz ki kissebb-nagyobb változásokon ment keresztül vagy csak én nem akarok haladni az ídővel!

Szólj hozzá!

Címkék: zene youtube videó r&b facebook


A bejegyzés trackback címe:

https://hijack.blog.hu/api/trackback/id/tr682095780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása