HTML

HiJack!BLOG

A zenekarral történő érdekes eseményekről, történésekről számolunk be ezen blog "hasábjain".

Friss topikok

  • harakiriorgia: dvd-n (2010.12.06. 21:43) Ön kielégít?
  • Ben Harper: @Ben Harper: fontos, pontosítok: jeti daraboló munkaeszköz. (2010.04.28. 03:27) Elmélkedések
  • hijackMate: Élményekkel mindig bővül az ember csak lustaság nálunk nagy úr! Ígérem beizzítom többi naplopót és... (2010.04.12. 22:38) HiJack! a Blogger

Linkblog

2010.12.03. 00:51 hijack

Ön kielégít?

 Szöget ütött a fülembe az a vita amely Alföldi és az általa vezetett Nemzeti Színház  körül pattant ki.Röviden ugye arról van szó, hogy a jobbik nevű párt és szervezetei követelik Alföldi távozását mondván, hogy, "nemileg más"(?)(ennél még a "Némileg más" is több értelmet hordoz)"származásilag más", Nagy-Magyarországra maszturbálnak egy általa rendezett jelenetben.A darabok obszcének, vulgárisak, tehát "NemzetiSzín"-be nem való.Én utoljára sok-sok éve voltam ott, tehát személyes tapasztalataim nincsenek, inkabb egyfajta megérzés az amikor visszakézből vágnám pofán azt a képviselőt, szónokot aki kiáll és 8 iq val rendelkező embereknek szónokol a nemezti  szerepéről és ha már olyan szépen összegyültek vesszen Trianon-oznak is egy kicsit megszokásból.Bár tényleg néhol erős és nem megszokott az a színház amit ott csinalnak és sok helyütt nem is értek vele egyet azért lássuk be a fent említett önkielégités nagyszerű és humoros paródiája  annak a megvezetett "nacionalista-revizionista" tüntető kissebségnek amely ha csak egyel lenne ostobább akkor, már a munkahelyére sem találna be reggel.

 

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://hijack.blog.hu/api/trackback/id/tr362489704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

harakiriorgia 2010.12.06. 21:42:30

Hát igen, vicces. Színházat csak távolról láttak és akkor is tvben. De véleményük az van valószínűleg annak örülnének legjobban, ha a nemzetiben gladiátorharcokat rendeznének a kisebbségek között. Majd a hullákat kupacba raknák, melynek tetejéről a vezetőjük a tömegbe hajigálna dvd néhány évadot a barátok köztből.
süti beállítások módosítása