HTML

HiJack!BLOG

A zenekarral történő érdekes eseményekről, történésekről számolunk be ezen blog "hasábjain".

Friss topikok

  • harakiriorgia: dvd-n (2010.12.06. 21:43) Ön kielégít?
  • Ben Harper: @Ben Harper: fontos, pontosítok: jeti daraboló munkaeszköz. (2010.04.28. 03:27) Elmélkedések
  • hijackMate: Élményekkel mindig bővül az ember csak lustaság nálunk nagy úr! Ígérem beizzítom többi naplopót és... (2010.04.12. 22:38) HiJack! a Blogger

Linkblog

2010.11.03. 22:51 hijack

Újra jelentkezünk!

 Ejj de régen írtunk ide, ahogy visszanézem még nyár közepén...Na de most pótolom némileg a hiányt.Tamás a zenekar tagja ismét, ezt aki volt koncerten az ősszel az tapasztalhatta.Ez azt eredményezte, hogy én(sz.zs)már nagyrészt gitár nélkül probálkozom hergelni a nagyérdeműt.

-Mi történt még...A lemezünket az Alexandra könyváruház, polcaira helyeztette, helyes kedves alkalmazottaival, igy már ország szerte kapható. Ha követitek a myspace oldalunkat láthatjátok, hogy sok-sok koncertünk van, volt, lesz, ráadásul a Neo Fm is néha-néha játsza a Virtuális Világ című nótát, úgyhogy a mi olvasatunkban a mai viszonyok között ez sikernek tekinthető.

Ami következik:Még idén rögzítjük a zenekar egyik legújabb nótáját, amiből klippet is forgatunk, az ominózus dal angol nyelven is felvételre kerül.Ebből egy single formájában megjelenő multimédiás kiadvány készül, meghódítandó a zenetévéket és rádiókat....heee!!Nov4-én holnap Morrison's3 közgáz!

Hamarosan részletekkel jelentkezünk!

Ui:a honlap helyzet lassan realizálódik addig is látogassátok, mert minden dal hallható ott!!!

csokolódzás

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://hijack.blog.hu/api/trackback/id/tr192421297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása