HTML

HiJack!BLOG

A zenekarral történő érdekes eseményekről, történésekről számolunk be ezen blog "hasábjain".

Friss topikok

  • harakiriorgia: dvd-n (2010.12.06. 21:43) Ön kielégít?
  • Ben Harper: @Ben Harper: fontos, pontosítok: jeti daraboló munkaeszköz. (2010.04.28. 03:27) Elmélkedések
  • hijackMate: Élményekkel mindig bővül az ember csak lustaság nálunk nagy úr! Ígérem beizzítom többi naplopót és... (2010.04.12. 22:38) HiJack! a Blogger

Linkblog

2010.04.12. 23:28 hijackMate

Szombat-Gödör, hamár élmény

Elindítom hátha később más is veszi a fáradtságot!

 


Mint már látszik a címből szombaton Gödörbe látogattunk többed magunkkal (Dönci,Dani,Roy,én) meghívásra, és nem mellesleg perka részlegünk születésnapja alkalmából. Vidám hangulatban érkezés, bejutás (ezúton is köszönet), pult és végül színpad. Épp elcsíptük az Intimtorna Illegál utolsó pár számát, meglepően hangulatos produkció, össze van rakva. Teljesen korrekt.

Második zenekar érkezésünk után , Odett és a go girlz. Számomra már kevésbé ismeretlen, ám élő produkció terén még szűzként várom. Elbűvölő hölgy, figyelem csak rá, második-harmadik szám körül esik le hogy van még más is a színpadon, és mikor erre felfigyelek akkor csak annyit tudok rá mondani, kár. A zenéhez képest kevés mozgás, Intimtornához képest a hangulat szo-szo (nyilván fel lehet/kell építeni), így nem marad más mint ismét Odett, vagy a pult. Pult. Szomjoltóval kézben duma, csocso, majd megpihenés kinn.

Mire visszaérünk (folyamatosan váltakozó társaság, ismerős jön-megy) tapsvihar, és már pakolás a színpadon, következik a Maszkura és a Tücsökraj! Megjelenik Sub Bass is elindul a buli, sok ember jó hangulat! Sub Bass fel, közös szám, le. Megjelent a harmonika, cimbalom, basszusgitár helyett bőgő. Jó színpadkép, jó hangulat, jó buli. Visszataps előtt már kint elmenőben, menjünk együnk valamit!

 

Daninak, ha esetleg kimaradt volna valami!

Zenekar nevében Boldog Születésnapot!
 

Szólj hozzá!

Címkék: születésnap gödör maszkura intimtorna odett


A bejegyzés trackback címe:

https://hijack.blog.hu/api/trackback/id/tr641916446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása